Stratos Täby Park

Stilrena, välplanerade lägenheter med alla bekvämligheter runt hörnet.

Visning söndag den 14 april 2024 kl. 11.00–11.30

Möt representanter för Viktor Hanson och titta in i våra fina lägenheter!

Adress: Boulevarden 42. Välkommen!

 

Anmäl dig till visning här!

 

Till salu i Stratos

Med hjälp av ”Filter” nere till höger, kan du ändra ditt urval.

 

Gör en intresseanmälan! 

Räntegaranti och flexibelt tillträde

På Viktor Hanson har vi tagit fram ett flertal åtgärder för att du som kund ska kunna känna dig lugn och se framtiden an med tillförsikt när du köper en bostad.

 

Räntegaranti

som skyddar föreningen från att räntehöjningar över 3,3% behöver tas ut som högre årsavgifter. Garantin gäller i tre år från den tidpunkt när bostadsrättsföreningen kan slutplacera sina lån.

Dedikerad bank

Nordea i Täby är dedikerad bank för Stratos. Här erbjuds alla våra köpare en personlig service och andra erbjudanden som kan vara förmånliga vid ditt kommande bostadsköp.

Tillträdesskydd

Du kan teckna ett tillägg till upplåtelseavtalet, där vi kommer överens om en senare tillträdestid upp till tre månader senare.

 

Täby Park

Viktor Hanson uppför nu vackra flerbostadshus med bästa läge i den nya stadsdelen Täby park – här kan alla hitta hem i Täby!

 

 

Här ligger Täby Park (länk till Google Maps)

Täby park är en helt ny stadsdel av nyproduktion där gröna miljöer, hållbara transporter och möten människor emellan prioriteras. Med Roslagsbanan nära nås Stockholms innerstad på 20 minuter.

Det är även nära till badplats, friluftsgård, vandringsleder, skidspår och andra motionsspår.

Stratos

150 fina och välplanerade nyproducerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan. Läget erbjuder alltså många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna, medan det på stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar.

Den gemensamma gården blir det självklara hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Våra nyproducerade bostadshus har vackra fasader av det gedigna naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. Alla lägenheter är väl genomtänkta och omsorgsfullt genombearbetade utifrån dagens behov.

 

 

Fakta

  • Projektnamn: Stratos
  • Status: Endast ett fåtal bostäder kvar.
  • Upplåtelseform: Bostadsrätter
  • Bebyggelsetyp: Flerbostadshus - 150 lägenheter
  • Boyta: 1-5 Rok, boyta enligt respektive bofaktaritning
  • Arkitekt: Arkitema Architects