Täby park, Täby

Brf Stratos

Viktor Hanson planerar för vackra flerbostadshus med bästa läge i den nya stadsdelen Täby park i Täby. Lägenheterna är genomtänkta och yteffektiva – här kan alla hitta hem i Täby!

 

Prislista:

Här hittar du pris och månadsavgift för respektive lägenhet, prislista.

 

Ritningar:

2 Rok

2,5 Rok

3 Rok

4 Rok

 

Översiktsplaner –  våningar, lägenheter och trapphus 

 

Kvarteret och gården

Här kan du se en skiss över kvarteret och gården, illustrationsplan.

 

Arkitektens ord

Mitt i centrala Täby park finner vi detta levande kvarter med ca 150 fina och välplanerade bostäder. Kvarteret omges av den livfulla Boulevarden på ena sidan och det lugna parkstråket Gröna Slingan på andra sidan, vilket gör att läget erbjuder många olika kvalitéer. Boulevarden bjuder på butiker och caféer i bottenvåningarna och vid stadsdelstorget i sydöst planeras uteserveringar. Gröna Slingan å andra sidan erbjuder grönska, lugn och rekreation i en bilfri miljö där barnen kan leka fritt.

Den gemensamma gården blir hjärtat i kvarteret och en grön oas att vistas på under vår- och sommartid. Runt gården ligger fem olika huskroppar som alla har sin egen identitet och karaktär. Samtliga hus har vackra fasader av det gedigna och miljövänliga naturmaterialet skiffer, i skiftande kulörer och mönster. Ett varierat taklandskap binder ihop kvarteret och tillsammans med de skiftande skifferfasaderna bidrar de till att ge kvarteret sin alldeles egna identitet i stadsdelen.

Alla lägenheter är väl genomtänkta och omsorgsfullt genombearbetade utifrån dagens behov. Här har alla möjlighet att hitta sitt nya hem.

 

Kristina Peters

Arkitema Architects

 

Vad ska jag göra om jag är intresserad av att köpa en lägenhet i Brf Stratos?

Gör en intresseanmälan genom att klicka på ruta ”Intresseanmälan” längst ned på denna sida och följ instruktionerna. När din anmälan har registrerats erhåller du en bekräftelse till den e-postadress som angivits. Till den e-postadressen kommer du att få löpande information och inbjudan till säljstart. Vid säljstart kommer ett kösystem att gälla där tidpunkten för din intresseanmälan avgör din plats i kön för att välja lägenhet. Välkommen med din intresseanmälan!

Här kan du läsa mer om hur köpprocessen går till, KÖP AV VIKTOR HANSON LGH (BR-form).

 

I samarbete med Täby kommun. Läs mer om planerna för området här Täby utvecklas

Fakta

  • Projektnamn: Brf Stratos
  • Status: Kommande - säljstart lördagen den 8 februari
  • Upplåtelseform: Bostadsrätter
  • Bebyggelsetyp: Flerbostadshus - ca 150 lägenheter
  • Boyta: Lägenheter om 1-4 Rok, boyta enligt senare besked
  • Arkitekt: Arkitema Architects