Saltsjö-Boo, Nacka

Brf Hasselsnoken - nära till både sjö och hav!

Sjönära i Saltsjö-Boo – nu har vi ett nytt projekt på G med fantastiskt läge på en bergssluttning med utsikt över Myrsjön efter Skarpövägen i Nacka kommun. Myrsjöns badplats ligger på bekvämt gångavstånd och med cykel tar man sig snabbt ner till havet för ett dopp eller en härlig promenad. Efter Hasseluddsvägen på väg ner mot havet ligger Skepparholmen Nacka Spa- och konferenshotell och kända Yasuragi – ett japanskt hotell med restaurang och Spa. Från hållplats Hasseludden går pendelbåt linje 83 till Strömkajen och till Vaxholm. Från Orminge centrum går bussar till Slussen där tunnelbanan tar vid, på knappa halvtimmen är du inne i City.  Området bjuder på fina naturupplevelser för den som vill med Booleden och flertalet naturreservat som Rensättra och Velamsund. I Rensättra naturreservat finns ett koloniområde och en klätterklippa för den som vill klättra och Velamsund naturreservat är ett av Nackas största friluftsområden med det populära besöksmålet Velamsundsgård. Är du intresserad av natur och friluftsliv så finns det mycket bra information att hämta på Naturkartan.

Är du sportintresserad och vill spela padel på hemmaplan så finns en fräsch padel- och träningsanläggning med 5 dubbelbanor, 1 singelbana och ett gym på Skarpövägen alldeles i närområdet och är det golf som gäller ligger Nacka Golfklubb inom Velamsund naturreservat – lyxigt värre tycker vi!

 

Arkitektens ord

I Nacka kommun planeras fem nya punkthus vid Myrsjön i Saltsjö-Boo. Till formen påminner husen om de befintliga grannhusen med sina räta vinklar och fönsteraxlar. Samtidigt erbjuder dessa nya hus allt som kan önskas för morgondagens sätt att leva, med moderna lägenheter i variation av storlekar, sociala vistelseytor, möjlighet till odling och utsiktsplats med vy över Myrsjön. Husen nås via en ny lokalgata som slingrar uppför sluttningen och deras placering har anpassats till landskapets förutsättningar. Den som älskar att ha naturen inpå knuten kommer att trivas här. Fasaderna består av naturens egna material som skiffer, som har en vacker variation. Området kommer att ha fin växtlighet och på de gemensamma gårdarna finns möjlighet till lek, odling och umgänge. Det kommer finnas gott om cykelparkeringar och bilparkering sker vid infarten, i garage under husen eller längs lokalgatan.

Jens Almström

Arkitema

 

Byggnadsfirman Viktor Hanson 

Viktor Hanson startade upp sin verksamhet i Stockholm i början av förra seklet och skrev sitt första kontrakt samma dag som första världskriget bröt ut, 1914. Under årens lopp har vi sedan byggt och renoverat en en mängd bostads- och kontorshus. Byggnadsfirman är idag en etablerad bostadsutvecklare och byggnadsentreprenör som är med och bidrar till en levande och hållbar stad.

Med en 100-årig historia har generationer av ägare stått fast i både världskrig och pandemier. Ett världsläge med Coronapandemi som skapar oro är sådeles inget nytt för Viktor Hanson. Även om allt är annorlunda så ändras inget för oss. Vi fortsätter leverera trygga bostäder med historia och kvalitet.

Vill du veta mer om oss – välkommen att läsa mer här viktorhanson.se.

 

             Information om kommunen hittar du här Nacka kommun.

 

 

Vad ska jag göra om jag är intresserad av att köpa en bostadsrätt i Brf Hasselsnoken?

Gör en intresseanmälan nedan – då erhåller du en köplats och säkerställer att du får mer information och inbjudan till säljstarten. Mer information om köp av bostadsrätt i Brf Hasselsnoken finns här. Välkommen!

 

Fakta

 • Projektnamn: Brf Hasselsnoken
 • Status: Kommande
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Bebyggelsetyp: Flerbostadshus - ca 197 lägenheter
 • Boyta: 1-4 Rok, boyta ej fastställd
 • Arkitekt: Arkitema
 • Byggstart: Ej bestämt
 • Inflyttning: Ej bestämt
 • Kommun: Nacka
 • Säljes genom: Ej fastställt
 • Fastighetsmäklare: Ej fastställt
 • E-post: Kompletteras när ansvarig mäklare är utvald
 • Mobil: Kompletteras när ansvarig mäklare är utvald