Sköndal, Stockholms stad

Brf Drevviksterrassen

Den anrika stadsdelen Sköndal har ett attraktivt läge vid sjön Drevvikens norra del.

Du bor modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden samtidigt som du har närhet till stora naturområden, badplatser och Farsta centrum. I närheten finns bussförbindelse för anslutning T-bana vid Gullmarsplan, Farsta, Hökarängen och Skarpnäck.

 

VISNING: Visning varje söndag mellan kl.11:30-12:00

PLATS: HusmanHagberg, Ågesta Broväg 66, Farsta

Välkommen!

 

Viktor tipsar !  

Inflytt med en preliminär start Q1 2022. Långt till inflytt ? – Ja, men det är skönt att planera sin flytt i lugn och ro. Det är mycket som skall ordnas och tiden går fort. Är du förstagångs köpare så är detta ett gyllene tillfälle att börja spara till din egna insats. Boka en lägenhet och börja spara nu.

BOKAD Lgh 1A16-1301 4 rok på 89,5 kvm. Pris 4 450 000 kr. 4a eller 3a välj själv. Lägenheten utformas som standard till en 4a men med möjligheten till att göra frånval på väggen mellan kök och sovrum 2. Så förvandlas lägenheten till en 3a med ett fantastiskt utrymme som utan tvekan inbjuder till umgänge med familj och vänner. Öppna balkongdörren och låt solstrålarna hälsa på i köket. Lägenheten har tre bra sovrum som 4a, mycket god förvaring i två förråd inne i lägenheten. Vidare har lägenheten två helkaklade badrum med dusch. Hög maskinell utrustning med vitvaror från Cylinda. Genomgående gedigna materialval och ljusa ytskikt.

BOKAD Lgh 1A15-1201 4 rok på 89,5 kvm. Pris 4 350 000 kr4a eller 3a välj själv. Lägenheten utformas som standard till en 4a men med möjligheten till att göra frånval på väggen mellan kök och sovrum 2. Så förvandlas lägenheten till en 3a med ett fantastiskt utrymme som utan tvekan inbjuder till umgänge med familj och vänner. Öppna balkongdörren och låt solstrålarna hälsa på i köket. Lägenheten har tre bra sovrum som 4a, mycket god förvaring i två förråd inne i lägenheten. Vidare har lägenheten två helkaklade badrum med dusch. Hög maskinell utrustning med vitvaror från Cylinda. Genomgående gedigna materialval och ljusa ytskikt.

Lgh 1A13-1001 3,5 rok på 79 kvm. Pris 3 695 000 kr. Med en mysig balkong i sydvästligt läge kan du njuta av kvällssolen i denna spännande lägenhet med möjligheter. Välplanerad lägenhet med generösa utrymmen. Välkommen hem.

Lgh 1A14-1104 3 rok på 76 kvm. Pris 3 395 000 kr. En 3:a med underbart gavelläge, fönster i tre väderstreck och balkong i bästa söderläge. Bostaden präglas av sin öppna och flexibla planlösning. Genomgående hög standard med gedigna materialval och ljusa ytskikt. Kök och vardagsrum har fönster i två väderstreck vilket ger ett extra ljust och fint rum. Det är helt öppen planlösning vilket ger ett flexibelt och generöst tilltaget rum om ca 33 kvm.

Lgh 1B13-1302 2 rok på 37 kvm. Pris 2 250 000 kr. FLYTTA IHOP LÄGENHET ! Lägenheten för det unga paret som längtar efter någonting eget. Eller för dig som tröttnat på att ha sängen i vardagsrummet ? Då är detta lägenheten för er. En välplanerad smart 2a, här samsas modern öppen planlösning med gedigna materialval och ljusa ytskikt. Njut av solen på den 6 kvadratmeter stora balkongen i söderläge där man dessutom ser Drevviken. Bra sällskapsrum med plats för umgänge med familj och vänner. Fönster och balkong i söderläge gör lägenheten extra ljus och fin! Bostaden ligger ca 100 m från sjön Drevviken som har flera fina badplatser och strandpromenad i härlig miljö. Samtidigt bor du nära Farsta C med sitt rika affärsutbud och goda kommunikationer och till Stockholm city kommer du på bara 12 min med bil.

Lgh 1A12-0901 1 rok på 26,5 kvm. Pris 1 695 000 kr. Passa på sista 1:an i etapp 1 ! Någonstans börjar ”bostadskarriären”, varför inte här ? Perfekt lägenhet för dig som är förstagångsköpare. En fin nyproducerad 1a i attraktiva Sköndal. Bostaden ligger ca 100 m från sjön Drevviken som har flera fina badplatser och strandpromenad i härlig miljö. Samtidigt bor du nära Farsta C med sitt rika affärsutbud och goda kommunikationer och till Stockholm city kommer du på bara 12 min med bil. 

 

För att se lägenheterna  – klicka på länk nedan:

Lägenhetsväljaren

 

Arkitektens ord

Ett stenkast från Drevviken – där vi finner 1700-talsbyggnaden Hökarängens gård, Hökarängsbadet och Strandstigen med bryggor utefter vattnet – ligger en vacker sydvänd sluttning med berg i dagen, ekar och tallar. I denna sluttning har vi ritat ett nytt bostadsprojekt som fått namnet Drevviksterrassen. Naturen och topografin har erbjudit de självklara förutsättningarna för bebyggelsens gestaltning. Projektet består av tre smala parallella hus. Varje hus är uppbyggt av fyra huskroppar som terrasserar sig ned utefter sluttningen med terrasser på taken. Den nedre delen av husen är något sidoförskjuten för att öppna upp för utblickar. Fasaderna öppnar sig mot kvällssolen och där finner vi också balkonger, uteplatser och takterrasser. En mångfald av bostadstyper karaktäriserar bebyggelsen – här skall alla kunna hitta sitt hem.

Per Johanson

JoliArk

 

För att se vilken inredning som ingår vid köp av lägenhet i Brf Drevviksterrassen – klicka på länk nedan:

Inredningsprogram original och fria val

 

NORDEA – ERBJUDANDE  OM FINANSIERING

Nordea erbjuder hjälp med boendefinansiering vid köp av bostadsrättslägenhet i Brf Drevviksterrassen – läs mer om erbjudandet under länken här Nordea

 

Vad ska jag göra om jag är intresserad av att köpa en bostadsrätt i Brf Drevviksterrassen?

Om du är intresserad av en lägenhet i etapp 1  – kontakta HusmanHagberg direkt för senaste nytt och information om vilka lägenheter som finns till salu.

Om det gäller  kommande  etapper – gör en intresseanmälan genom att klicka på ruta ”Intresseanmälan” längst ned på denna sida och följ instruktionerna.

När din anmälan har registrerats erhåller du en bekräftelse till den e-postadress som angivits. Till den e-postadressen kommer du att få löpande information och inbjudan till säljstart av kommande etapper.

Vid säljstart kommer ett kösystem att gälla där tidpunkten för din intresseanmälan avgör din plats i kön för att välja lägenhet.

Välkommen med din intresseanmälan!

 

 

 

I samarbete med Stockholm Stad. Läs mer om planerna för området här Stockholm växer.

Fakta

  • Projektnamn: Brf Drevviksterrassen
  • Status: Pågående försäljning av etapp 1
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Bebyggelsetyp: Flerbostadshus - ca 120 lägenheter
  • Boyta: Lägenheter om 1-5 Rok
  • Arkitekt: Joliark