• Foto: Agnes Maltesdotter
  • Foto: Agnes Maltesdotter

Sköndal, Stockholms stad

Brf Drevviksterrassen

Sjönära i Sköndal – den anrika stadsdelen Sköndal har ett attraktivt läge vid sjön Drevvikens norra del. Du bor modernt med 25 minuters cykelavstånd till innerstaden samtidigt som du har närhet till stora naturområden, badplatser och Farsta centrum. I närheten finns bussförbindelse för anslutning T-bana vid Gullmarsplan, Farsta, Hökarängen och Skarpnäck. I Brf Drevviksterrassen finns både stora lägenheter med takterrass och små yteffektiva med balkong – hitta just din favorit i Lägenhetsväljaren nedan!

 

Just nu pågår försäljning av bostadsrätter i hus 1 och hus 2. Priser och ritningar hittar du i Lägenhetsväljaren nedan och här ser du även aktuell status på respektive lägenhet – om den är till salu, reserverad eller såld. Du kan ställa dig i kö till en lägenhet som endast är reserverad genom att kontakta mäklaren – vid ett eventuellt avhopp blir du i så fall kontaktad av mäklaren och lägenheten kan bli din!

Lägenhetsväljaren

Tips i etapp 1

1B11-1101, 4 Rok – Sista ”gavelfyran” om 89,5 kvm mot sjön i etapp 1, dubbla balkonger!

1B12-1201, 4 Rok – Mycket trevlig lägenhet om 89,5 kvm med två balkonger och sjöutsikt. SÅLD

1B15-1502, 2 Rok – Högst upp i huset med balkong i söderläge.

Först till kvarn..

 

Visning: Kontakta HusmanHagberg för visning,

Fredrik Sangberg 073-775 95 65 alternativt Peder Brännström 070-606 46 00

Plats: HusmanHagberg, Ågesta Broväg 66, Farsta 

Välkommen!

 

Världen är upp och ner men vi står kvar.
Att världsläget skapar oro är inget nytt för Viktor Hanson. Med en 100-årig historia har generationer av ägare stått fast i både världskrig och pandemier.

Även om allt är annorlunda så ändras inget för oss. Vi fortsätter leverera trygga bostäder med historia och kvalitet.

Här nedan kommer en hälsning från oss som jobbar med Drevviksterassen.

 

Arkitektens ord

Ett stenkast från Drevviken – där vi finner 1700-talsbyggnaden Hökarängens gård, Hökarängsbadet och Strandstigen med bryggor utefter vattnet – ligger en vacker sydvänd sluttning med berg i dagen, ekar och tallar. I denna sluttning har vi ritat ett nytt bostadsprojekt som fått namnet Drevviksterrassen. Naturen och topografin har erbjudit de självklara förutsättningarna för bebyggelsens gestaltning. Projektet består av tre smala parallella hus. Varje hus är uppbyggt av fyra huskroppar som terrasserar sig ned utefter sluttningen med terrasser på taken. Den nedre delen av husen är något sidoförskjuten för att öppna upp för utblickar. Fasaderna öppnar sig mot kvällssolen och där finner vi också balkonger, uteplatser och takterrasser. En mångfald av bostadstyper karaktäriserar bebyggelsen – här skall alla kunna hitta sitt hem.

Per Johanson

JoliArk

 

För att se vilken inredning som ingår vid köp av lägenhet i Brf Drevviksterrassen – klicka på länk nedan:

Inredningsprogram original och fria val

 

NORDEA – ERBJUDANDE  OM FINANSIERING

Nordea erbjuder hjälp med boendefinansiering vid köp av bostadsrättslägenhet i Brf Drevviksterrassen – läs mer om erbjudandet under länken här Nordea

 

Vad ska jag göra om jag är intresserad av att köpa en bostadsrätt i Brf Drevviksterrassen?

Om du är intresserad av en lägenhet i etapp 1 eller 2 – kontakta HusmanHagberg direkt för senaste nytt och information om vilka lägenheter som finns till salu.

Om det gäller  kommande  lägenheter i etapp 2 eller 3 – gör en intresseanmälan genom att klicka på ruta ”Intresseanmälan” längst ned på denna sida och följ instruktionerna.

När din anmälan har registrerats erhåller du en bekräftelse till den e-postadress som angivits. Till den e-postadressen kommer du att få löpande information och inbjudan till säljstart av kommande etapper.

Vid säljstart kommer ett kösystem att gälla där tidpunkten för din intresseanmälan avgör din plats i kön för att välja lägenhet.

Välkommen med din intresseanmälan!

 

 

 

I samarbete med Stockholm Stad. Läs mer om planerna för området här Stockholm växer.

Fakta

  • Projektnamn: Brf Drevviksterrassen
  • Status: Pågående försäljning av etapp 1
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Bebyggelsetyp: Flerbostadshus - ca 120 lägenheter
  • Boyta: Lägenheter om 1-5 Rok
  • Arkitekt: Joliark