Vega, Haninge

Brf Bel Air – ett familjevänligt boende att växa med

Intresseanmälan är öppen

 

I Hermanstorp, i utkanten av Stadsdelen Vega, planerar vi för 31 familjevänliga radhus i souterräng. Husen är fördelade på tre eller två våningar. Med omkring 163 kvm respektive 113 kvm och en trevlig planlösning om fem rum och kök, finns plats för familjen att växa.

Bel Air blir Viktor Hansons fjärde projekt i skärgårdskommunen Haninge. Här utvecklas en behaglig boendemiljö endast 20 minuters färd från Stockholms innerstad. I stadsdelen Vega ligger ett flertal bra skolor och förskolor, som Måsöskolan (F-6) och Alprosens förskola med full verksamhet. Raoul Wallenbergskolan finns i Vega sedan ett par år tillbaka i nya fina lokaler, samt Vega skola och aktivitetshus (F-9). Det planeras även för en ny förskola i Hermanstorp (detaljplan pågår). På bekvämt avstånd till husen planeras en ny busshållplats för kollektivtrafik.

I närområdet finns ett naturreservat med unik flora och fauna, samt den fantastiska skärgården. Vid den nya pendelstationen ligger matvarubutik och Pressbyrå, och inte långt därifrån hittar du all tänkbar service och handel i shoppingcentret Port 73, Länna Handelsplats och Haninge centrum. Med nya vägar, förskola och utmärkta kommunikationer kommer området Hermanstorp att utvecklas till ett modernt villa- och radhusområde där du och familjen kan trivas länge!

 

 

Husen i Brf Bel Air har en totalyta om cirka 163 kvm respektive 113 kvm och en trevlig planlösning om fem rum och kök, varav tre till fyra sovrum fördelat på de tre respektive två våningsplanen. På entréplan finns ett allrum där barnen kan leka fritt, en ordentlig tvättstuga och i trevåningshusen även ett utrymme anpassat för personliga önskemål som hemmagym, familjebio eller kanske köksförråd.

En våning upp finner vi sociala ytor för bjudningar och umgänge med vänner. Här finns även matplats för den stora familjen, kök med praktisk utdragbar källsortering, energisnåla vitvaror och stort skafferi för bästa förvaring. Kök och vardagsrum har öppen planlösning, med access till den egna uteplatsen. På våning tre ligger den privata delen av huset, med sovrum och klädkammare samt rymligt badrum med plats för badkar om så önskas. I husen om 113 kvm finner man kök och vardagsrum på entréplan och den privata delen på våning två.

I direkt anslutning till huvudentrén finns parkeringsplats förberedd för laddningsmöjlighet av elbil – en smart lösning som förenklar vardagen för en barnfamilj. Husen är även förberedda för installation av solceller.

 

Intresserad av att köpa en bostadsrätt i Brf Bel Air?

Gör en intresseanmälan överst på sidan eller längst ner. Då säkrar du en köplats, får mer information och inbjudan till säljstarten. Välkommen!

 

Gott rykte sedan 1914

Viktor Hanson är ett av Sveriges äldsta byggföretag. Samtidigt är vi en av Stockholms modernare bostadsutvecklare. Att vi både bygger och säljer bostäder gör att vi har en helhetssyn på boende och hållbart byggande. Vi är skickliga på att planera och genomföra projekt, så att du som köper bostad ska känna dig trygg i att kunna flytta in på överenskommen tid. Kanske inte så spektakulärt, men efter 109 år vet vi att det är en kvalitet som håller i längden.

 

Vi skapar hållbara bostadsdrömmar.

Här kan du läsa om hur vi jobbar med miljö och hållbarhet i Brf Bel Air.

 

Information om Hermanstorp och Haninge kommun hittar du här.

 

Fakta

 • Projektnamn: Brf Bel Air
 • Status: Kommande
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Bebyggelsetyp: Radhus - 31 st
 • Boyta: Totalt ca 113-160 kvm
 • Arkitekt: JoliArk
 • Byggstart: Ej bestämt
 • Inflyttning: Ej bestämt
 • Kommun: Haninge
 • Säljes genom: Nytt Hem AB
 • Fastighetsmäklare: Per Helsing, Nytt Hem AB
 • E-post: Per.helsing@nytthem.se
 • Mobil: 073-274 17 12