Hermanstorp, Haninge

Brf Bel Air - ett modernt och bekvämt boende om hela 160 kvm med plats för familjen att växa!

Nu har vi öppnat intresseanmälan.

 

I Hermanstorp, i utkanten av Stadsdel Vega, endast cirka 20 minuters färd med pendeltåg eller bil från Söders höjder planerar vi för 31 radhus i souterräng. Det blir Viktor Hansons fjärde projekt i den växande stadsdelen i skärgårdskommunen Haninge. I Stadsdel Vega ligger Raoul Wallenbergsskolan RWF Vega 1 i nya fina lokaler och vid pendeltågstationen ligger matvaruaffär och Pressbyrå. Det är nära till vacker och unik natur i naturreservat, den fantastiska skärgården och all tänkbar handel och service i shoppingcentrum Port 73, Länna Handelsplats och Haninge C. Området Hermanstorp kommer att utvecklas med nya vägar, förskola och kommunikationer till ett modernt villa- och radhusområde där du och familjen kan trivas länge!

Husen – blir 3 våningar höga med trevlig planlösning om 5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. På entréplan finns allrum där barnen kan leka fritt samt ordentlig tvättstuga och plats för ett eget hemmaspa. En våning upp finner vi våningen där det kan minglas med gäster! Här finns matplats för den stora familjen, kök med praktisk utdragbar källsortering, energisnåla vitvaror och stort skafferi för bästa förvaring. Självklart är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den egna uteplatsen. På våning 3 finner vi den privata delen av huset med sovrum och egen klädkammare samt rymligt badrum med plats för badkar om så önskas.

Modern teknik  och egen parkering – i anslutning till entrédörren finns parkeringsplats med laddningsmöjlighet för elbil. Bara det kan göra vardagen för en barnfamilj så mycket enklare! Takytan kommer utnyttjas för att ta till vara på solenergi med solceller utrustade med den senaste tekniken vilket ger positiv inverkan på den totala hushållsekonomin.

Notering – vissa av husen kan bli 4 våningar som sektionen i bildspelet visar.

 

Vad ska jag göra om jag är intresserad av att köpa en bostadsrätt i Brf Bel Air?

Gör en intresseanmälan längst ner på sidan eller via ”knappen” på bildspelet överst på sidan – då erhåller du en köplats och säkerställer att du får mer information och inbjudan till säljstarten. Välkommen!

 

Byggnadsfirman Viktor Hanson 

Viktor Hanson startade upp sin verksamhet i Stockholm i början av förra seklet och skrev sitt första kontrakt samma dag som första världskriget bröt ut, 1914. Under årens lopp har vi sedan byggt och renoverat en en mängd bostads- och kontorshus. Byggnadsfirman är idag en etablerad bostadsutvecklare och byggnadsentreprenör som är med och bidrar till en levande och hållbar stad.

Med en 100-årig historia har generationer av ägare stått fast i både världskrig och pandemier. Vi fortsätter leverera trygga bostäder med historia och kvalitet.

 

Information om Hermanstorp och Haninge kommun hittar du här.

 

Fakta

 • Projektnamn: Brf Bel Air
 • Status: Kommande - säljstart Q1 2023
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Bebyggelsetyp: Radhus - 31 st
 • Boyta: Totalt ca 160 kvm (varav ca 15 kvm BIA)
 • Arkitekt: Joliark
 • Byggstart: 2023
 • Inflyttning: 2024
 • Kommun: Haninge
 • Säljes genom: Ej fastställt
 • Fastighetsmäklare: Ej fastställt
 • E-post: andreas.falk@viktorhanson.se
 • Mobil: Kompletteras när ansvarig mäklare är utvald.