Barkarbystaden, Järfälla

Brf Aftonfalken

Återigen är vi stolta att kunna presentera ett nytt projekt i Barkarbystaden! Brf Aftonfalken blir Viktor Hansons tredje kvarter i den växande stadsdelen i Järfälla. I kvarteret skapas en gemensam takterrass och en grön innergård med plats för umgänge, utomhusträning och lek. Till flertalet av takvåningarna kommer minst en privat takterrass att ingå och de flesta av övriga lägenheter har balkong alternativt uteplats. Kvarteret planeras också innehålla 6 kommersiella lokaler så som kontor, gym och restauranger som bidrar till en aktiv och levande stadsdel i gatuplan och kontor en våning upp. Ett garage om totalt 92 parkeringsplatser varav 27 avsedda för elbilar kommer att byggas under kvarteret. Det kommer att finnas gott om cykelförvaring i låsbara och uppvärmda utrymmen.
Brf Aftonfalken är beläget på bästa tänkbara läge i staden, mellan de två nya tunnelbaneuppgångarna som beräknas driftsättas år 2026. På en kort promenad nås Stockholm Quality Outlet, Ica Maxi, Ikea, skolor och mycket annat. En resa på 17 minuter tar dig till Stockholm City med pendeltåg.

Variationen mellan ett modernt stads- och friluftsliv gör Barkarbystaden till en unik stad. Med naturreservatet Järvafältet in på knuten finns mycket goda möjligheter till skidåkning, löpning, fiske, fågelskådning och annat som naturen kan erbjuda. I Järfälla finns ett rikt idrotts- och föreningsliv med bland annat Järfälla Ryttarförening och Järfälla kulturskola. Om man är sportintresserad finns klubbar för fotboll, innebandy, bordtennis med mera samt en av Sveriges bästa vattenpoloklubbar med ett herrlag som tog SM GULD 2021.

Välkommen med din intresseanmälan till Brf Aftonfalken – ett boende som erbjuder det mesta!

 

Planlösningar – exempel 2, 3 och 4 rok 

Här kan du kika på lägenhetstyper som kommer att erbjudas till försäljning i Brf Aftonfalken.

2 rok med balkong

3 rok med både balkong och takterrass

4 rok med bästa planlösning – både badrum och WC/D

 

Arkitektens ord

Centralt i den nya Barkarbystaden finner vi detta klassiska stadskvarter i modern tolkning. Kvarteret får sin karaktär av de gröna, indragna takterrasserna som i en organiserad vågrörelse låter gatufasaden variera mellan fyra och åtta våningar. Uttrycket blir skiftande men ändå sammanhållet, vilket understryks av fasadmaterialen, där puts i mustiga jordfärger harmonierar med tegel i ljusa mineraltoner.

Mot torg och gata vänder sig en aktiv, utåtriktad sida, med butiker, restaurang och bekväma cykelrum i direkt anknytning till entréerna i bottenvåningen. Här ger indragna balkonger kontakt med gatulivet, men värnar samtidigt den privata sfären. En trappa upp finner man lugnet på den generösa, solbelysta gården med grönska och vattenblänk, kring vilken bostäderna är grupperade, med uteplatser, stora balkonger och terrasser. Här finns plats för både lek och samvaro. Under gården, i kvarterets inre, finns garaget. Kvarteret rymmer lägenheter i alla storlekar från ett till fyra rum och kök.

Per Johanson och Malin Olsson

JoliArk

 

Miljö och hållbarhet

Vi värnar om miljö och hållbarhet och planerar för att Svanenmärka Brf Aftonfalken – läs gärna mer här.

 

Byggnadsfirman Viktor Hanson – över hundra års erfarenhet av byggmästartradition 

Viktor Hanson startade upp sin verksamhet i Stockholm i början av förra seklet och skrev sitt första kontrakt samma dag som första världskriget bröt ut, 1914. Under årens lopp har vi sedan byggt och renoverat en en mängd bostads- och kontorshus. Byggnadsfirman är idag en etablerad bostadsutvecklare och byggnadsentreprenör som är med och bidrar till en levande och hållbar stad.

Med en 100-årig historia har generationer av ägare stått fast i både världskrig och pandemier. Vi fortsätter leverera trygga bostäder med historia och kvalitet.

Mottagare av årets byggnadsmärke i Järfälla – vi är stolta att 2015 tilldelats byggnadsmärket för flerbostadshuset Brf Flottiljen i Barkarbystaden. Byggnadsmärket är en belöning till den eller de som verkat för god arkitektur och byggnadskultur vid uppförande av nya byggnader och anläggningar eller vården av kulturhistoriskt, miljömässigt eller konstnärligt värdefulla byggnader och anläggningar i Järfälla kommun.

 

Vill du veta mer om oss – välkommen att läsa mer här viktorhanson.se.

 

                Information om kommunen hittar du här Järfälla kommun.

 

Vad ska jag göra om jag är intresserad av att köpa en bostadsrätt i Brf  Aftonfalken?

Gör en intresseanmälan nedan – då erhåller du en köplats och säkerställer att du får mer information och inbjudan till säljstarten. Mer information om köp av bostadsrätt i Brf Aftonfalken finns här. Välkommen!

 

Fakta

 • Projektnamn: Brf Aftonfalken
 • Status: Säljstart ej bestämd.
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Bebyggelsetyp: Flerbostadshus - 168 lägenheter
 • Boyta: 1-5 Rok
 • Arkitekt: Joliark
 • Byggstart: Ej bestämt.
 • Inflyttning: Enligt senare besked.
 • Kommun: Järfälla
 • Säljes genom: HusmanHagberg Järfälla
 • Fastighetsmäklare: Johan Aspenberg
 • E-post: johan.aspenberg@husmanhagberg.se
 • Mobil: