Prissänkt 25%
    Avgiftsfritt 6 mån

Barkarbystaden, Järfälla

Brf Stenfalken & Brf Sparvhöken

Prissänkt 25%
Avgiftsfritt 6 mån

 

 

ÅRETS BÄSTA ERBJUDANDE – FÖRST TILL KVARN!

PRISSÄNKT 25% OCH 6 MÅNADERS AVGIFTSFRITT!

 

Unikt tillfälle att köpa en lägenhet till 25% nedsatt pris (fast pris) och 6 månaders avgiftsfritt.
Erbjudandet gäller 15 lägenheter om 2 Rok – 4 Rok under perioden 19/10 – 31/12. Först till kvarn…!

Samtliga lägenheter är färdigställda och inflyttningsklara med flexibelt inflyttningsdatum. Lägenheterna är ljusa och fina med ekparkett i alla rum, bra utrustade kök, helkaklade WC-/duschrum med tvättmaskin och alla lägenheter har balkong eller uteplats. P-plats att hyra garanteras alla 4 Rok.

För en personlig visning redan idag – kontakta HusmanHagberg i Järfälla.
Ring Erika på 073-940 18 42, Per på 070-631 81 60 eller Torbjörn på 070-314 58 15.
Du kan också maila på jakobsberg@husmanhagberg.se.

 

 

HÄMTA PLANLÖSNINGAR OCH PRISLISTA NEDAN!

 

2 RoK 69 m²

3 RoK 85 m²

Prislista Kampanj – 25%

 

 

 

OM BARKARBYSTADEN OCH KVARTERET

 

Barkarbystaden är en ny framväxande stad med närhet till det mesta. Redan nu finns det väldigt mycket på plats. Här är du granne med naturen, gymmet, joggingspåret, förskolan, skolan, shopping, restauranger, kaféer, lekparken, bra kollektivtrafik och mycket annat som fyller livet med mening.

Kvarteret omfattar två bostadsrättsföreningar med totalt 138 bostäder samlade kring en gemensam innergård med plats för både lek, samvaro och rekreation. Byggnaderna i kvarteret präglas av en vacker, lågmäld färgsättning och enkla men funktionella former, tänkta att behålla stilen under generation efter generation av boende.

Genom noggrann planering får samtliga balkonger gott om sol och för majoriteten av lägenheterna vetter dessa mot den generösa och skyddade innergården. Flertalet av lägenheterna är antingen genomgående eller belägna över hörn. Planlösningarna präglas generellt av ett öppet samband mellan kök och vardagsrum, vilket ger flexibilitet och tillåter dagsljuset att bättre nå bostadens inre.